Αθλητισμός σημαίνει SPORTEXPO-MARATHON

Η νέα εκθεσιακή διοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo, SPORTEXPO-MARATHON, που πραγματοποιείται από τις 31 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ανοίγει διάπλατα τις «πόρτες» του αθλητισμού σε όλους.

Τα ομαδικά αθλήματα, τα σπορ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, η αθλητική ένδυση-υπόδηση, ο εξοπλισμός των γυμναστηρίων, οι φορείς του αθλητισμού, οι ενώσεις, οι σύλλογοι και οι εταιρείες παροχής σχετικών υπηρεσιών θα βρεθούν σε αυτή τη διεθνή έκθεση αθλητικών ειδών-εξοπλισμού.

Ακόμη, θα συμμετάσχουν καταστήματα αθλητικών ειδών, γυμναστήρια, εταιρείες ειδών σπορ και διατροφής και τα αθλητικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι συναφείς εκδόσεις.

Η προβολή, η ενημέρωση και η αξιοποίηση των νέων πόρων και τεχνολογιών στον τομέα του αθλητισμού είναι ο στόχος της SPORTEXPO-MARATHON, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, ο οποίος πραγματοποιεί το διεθνή μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στις 3 Απριλίου 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της SPORTEXPO-MARATHON 2016 και σε συνεργασία με τον διεθνή μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», θα γίνεται η παραλαβή του εξοπλισμού των δρομέων και η διενέργεια των εγγραφών συμμετοχής.

Η υλοποίηση της έκθεσης θα συνδυαστεί με τη διοργάνωση συνεδριακών εκδηλώσεων με θέματα, τα οποία σχετίζονται με τον αθλητισμό, ενώ την ίδια στιγμή τουρνουά, επιδείξεις και αγώνες θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Τέλος, η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Be Best, η οποία διοργανώνει την έκθεση Marathon Expo στην Αθήνα.