ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ Η SPORTEXPO MARATHON 2016

Λάβετε θέσεις για την έκθεση-γιορτή του αθλητισμού Sportexpo Marathon

Ξεκινά αύριο, 31 Μαρτίου, η έκθεση-γιορτή για τον αθλητισμό, η Sportexpo Marathon 2016, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει έως τις 2 Απριλίου. Η είσοδος στη νέα έκθεση της ΔΕΘ-Helexpo –η οποία θα εγκαινιαστεί αύριο στις 18:00 από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, στο περίπτερο 13- θα είναι ελεύθερη για όλους, ενώ θα υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ, από την Πύλη Εμπορίου. Οι πύλες της Sportexpo Marathon ανοίγουν για το κοινό αύριο στις 12:00.

Για τρεις ημέρες οι εγκαταστάσεις της Έκθεσης θα γίνουν σημείο συνάντησης του κόσμου του αθλητισμού που συμμετέχει μαζικά, από ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης μέχρι επιχειρήσεις αθλητικών ειδών, εξοπλισμών γυμναστηρίων, αθλητικής διατροφής, ειδών αναψυχής και σχολές χορού, γυμναστήρια, ακαδημίες, αθλητικά μέσα ενημέρωσης κτλ. 

Η Sportexpo Marathon απευθύνεται σε φορείς του αθλητισμού, αθλητικά σωματεία, αθλητές, προπονητές, αθλίατρους φυσιοθεραπευτές  από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και σε απλό κόσμο που αγαπά την άθληση. Οι επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με νέα αθλητικά προϊόντα, να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες, να γνωρίσουν καινούριες αθλητικές υπηρεσίες και νέες τεχνολογίες, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις τάσεις στα αθλήματα που τους ενδιαφέρουν και να δουν δημοφιλείς  αθλητές. 

Η Sportexpo Marathon πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την προετοιμασία του διεθνούς μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Μάλιστα, από τις εγκαταστάσεις της θα γίνεται η παραλαβή του εξοπλισμού όλων των δρομέων και οι εγγραφές συμμετοχής. Η έκθεση βρίσκεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ συμμετοχή θα έχει και το Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης. Επίσης, υλοποιείται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, ο οποίος διοργανώνει τον μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στις 3 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της Sportexpo Marathon, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επιδείξεις Bang Bang, πινγκ πονγκ, Boccia, Ταε Κβον Ντο, Αργεντίνικου Τάνγκο, Zumba, Τζούντο, Terra Core, U Bound, Dance Aerobic, Dance Choreography και γυμναστικές επιδείξεις, όπως επίσης και μαθήματα Yoga-pilates, Fight do και Factor F. 
Η Sportexpo Marathon πραγματοποιείται σε συνεργασία και με την εταιρεία Be Best, η οποία διοργανώνει την έκθεση Marathon Expo στην Αθήνα.