Λάβετε θέσεις στην Sportexpo Μarathon 2016

Η Sportexpo Marathon φιλοδοξεί να αποτελέσει την έκθεση ορόσημο του αθλητισμού  στην  Ελλάδα και τα Βαλκάνια

Στο λειτουργικό χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, του Εθνικού Εκθεσιακού Φορέα ΔΕΘ ΗΕLEXPO, από 31 Μαρτίου και έως 2 Απριλίου 2016 θα παρουσιασθούν οι τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό και τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες. 

H έκθεση απευθύνεται σε όλους όσους ασκούν οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας.

Φορείς του αθλητισμού, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητές, προπονητές, αθλίατροι φυσιοθεραπευτές  από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πολίτες που αγαπούν την άθληση αποτελούν τους υποψήφιους επισκέπτες της έκθεσης. 

Οι επισκέπτες της Sportexpo Μarathon θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να αποκτήσουν αθλητικά προϊόντα, να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες, να γνωρίσουν νέες αθλητικές υπηρεσίες και νέες τεχνολογίες, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις τάσεις στα αθλήματα που τους ενδιαφέρουν, να δουν δημοφιλείς  αθλητές από όλα τα αθλήματα. 

Πολυάριθμα παράλληλα γεγονότα, τουρνουά και ημερίδες αθλητικού περιεχομένου  θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να συμμετέχουν ενεργά και διαδραστικά στη Sportexpo Marathon.

Εγγύηση για την επιτυχημένη διοργάνωση της Sportexpo Marathon αποτελεί η συνέργεια της ΔΕΘ ΗELEXPO, του οργανωτή  του Διεθνή Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος», αθλητικού συλλόγου, «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝΑ» και της συνεργαζόμενης εταιρείας  Be Best η οποία έχει μακρόχρονη εμπειρία στη διοργάνωση εκθέσεων και συνεδρίων και στη στρατηγική επικοινωνίας.