Δεξιοτεχνία Ποδηλάτου


Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας - Θράκης, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Δρόμου, διοργανώνει την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Δεξιοτεχνίας στις κατηγορίες Παμπαίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων, Μίνι Μεγάλων και Μίνι Μικρών.

Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια της SPORTEXPO, εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης μπροστά από το περίπτερο 2, σε κλειστή διαδρομή.

Αθλητές και συνοδοί θα εισέρχονται από την είσοδο Εμπορίου, στη βόρεια πλευρά της ΔΕΘ. Όλοι οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε δέκα διαδοχικές δοκιμασίες, καθεμιά από τις οποίες θα βαθμολογείται με άριστα το δέκα. Οι δέκα καλύτεροι αθλητές κάθε κατηγορίας θα διαγωνιστούν στον τελικό του αγωνίσματος, για δεύτερη φορά. Ο τελικός θα καθορίσει και την τελική κατάταξη των αθλητών.

Νικητής σε κάθε κατηγορία θα ανακηρυχθεί ο αθλητής - τρια που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό πόντων. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων αθλητών - τριών θα ληφθεί υπόψη το αποτέλεσμα του προκριματικού.

Η σειρά εκκίνησης των κατηγοριών για όλους τους αγώνες έχει ως εξής:

  1. ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ
  2. ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
  3. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
  4. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Πρόγραμμα αγώνα:
16:00-17:30 Εγγραφές-Προπόνηση
18:00 Προκριματικός
19:00 Τελικός
20:00 Απονομές Επάθλων

ΕΠΑΘΛΑ: Μετάλλιο και Δίπλωμα στους πρώτους τρεις κάθε κατηγορίας.

Ο αγώνας θα αξιολογηθεί και βαθμολογηθεί ως διασυλλογικός και θα μετρήσει για το Κύπελλο της ΕΠΣΜΑΘ.

ΝΙΚΗΤΗΣ του αγωνίσματος αναδεικνύεται αυτός που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο στον τελικό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. μέχρι την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι (επισυνάπτεται σχετικό έντυπο). 

Θα ισχύσουν οι Όροι της Γενικής Προκήρυξης ΕΠΣΜΑΘ 2019.