ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ SPORTEXPO 2019


Η εταιρία ΜΟΛΧΟ ΑΕΒΕ, συμμετέχει με το MOTION BIKE στην Sportexpo 2019 και οργανώνει την οικογενειακή γιορτή του ποδηλάτου για την πόλη της Θεσσαλονίκης στις 10-13/04/2019 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ

Στόχος της γιορτής «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟ» είναι οι επισκέπτες να αποκτήσουν γνώσεις, να συμμετέχουν σε δράσεις και να λύσουν όλες τους τις απορίες γύρω από το ποδήλατο και τον κόσμο του, ώστε να το απολαμβάνουν ως μέσο μετακίνησης, άθλησης και αναψυχής. 

 • ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ 
  Τα συγκεκριμένα ποδήλατα αφορούν τον σύγχρονο τρόπο εκμάθησης ποδηλασίας κι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2 έως 5 ετών. Σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο 25 τ.μ. θα διατίθενται για εκπαίδευση. 
   
 • ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ 
  Σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο 200 τ.μ. στήνουμε ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής όπου τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών εκπαιδεύονται στον κώδικα οδικής ασφάλειας και μαθαίνουν να σέβονται τόσο τα δικαιώματα του ποδηλάτη, όσο και αυτά των πεζών, αλλά και των αυτοκινήτων. 
   
 • ΠΟΔΗΛΑΤΟ FAT 
  Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθεί επίδειξη του ποδηλάτου fat το οποίο χρησιμοποιείται είτε στο χιόνι είτε στην άμμο. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες του κοινού που θα επισκεφθεί την Δ.Ε.Θ. 
   
 • ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 
  Το μέλλον του ποδηλάτου και της αστικής μετακίνησης είναι το Ηλεκτρικό Ποδήλατο. Προσφέρεται δωρεάν TEST DRIVE μόνο με την επίδειξη του Α.Δ.Τ. 
   
 • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 
  Διοργανώνεται αγώνας ταχύτητας με "ΣΤΑΘΕΡΑ" ΠΟΔΗΛΑΤΑ: με ειδικό εξοπλισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αγώνα ταχύτητας. Προκρίνεται όποιος επιτύχει τον λιγότερο χρόνο.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικής έκτασης 500 τμ οι τεχνικοί και το έμπειρο προσωπικό μας έχουν σκοπό να δημιουργήσουν την αίσθηση της γιορτής, να δώσουν την ευκαιρία συμμετοχής, να εμπνεύσουν την αγάπη για το ποδήλατο και για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και κίνησης. Εσείς βάλτε μόνο τη διάθεση σας!!

Με τη στήριξη του συλλόγου «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟ».


Πληροφορίες MOTION BIKE Εθνικής Αντιστάσεως 130, Φοίνικας Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2310 477800