Λάβετε θέσεις για τη SPORTEXPO - MARATHON

Η ώρα για την μεγάλη εκθεσιακή γιορτή του αθλητισμού πλησιάζει, καθώς η νέα διεθνής διοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo, SPORTEXPO-MARATHON, θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου του 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Απευθυνόμενη στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, σε όλες τις ηλικίες και προτάσσοντας όλες τις θετικές πτυχές του αθλητισμού, η SPORTEXPO-MARATHON βάζει στο επίκεντρο της τα ομαδικά αθλήματα, τα σπορ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, την αθλητική ένδυση-υπόδηση, τον εξοπλισμό των γυμναστηρίων, τους φορείς του αθλητισμού και τις εταιρείες παροχής σχετικών υπηρεσιών.

Το εκθεσιακό σκέλος της SPORTEXPO-MARATHON είναι εμπλουτισμένο και με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που καλύπτουν το κομμάτι του fitness και του χορού. Ακόμη, έχουν δρομολογηθεί συνεδριακές εκδηλώσεις με θέματα που σχετίζονται με τον αθλητισμό, ενώ την ίδια στιγμή τουρνουά, επιδείξεις και αγώνες θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ συνδιοργανώνεται με τον Αθλητικό Σύλλογο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, ο οποίος πραγματοποιεί τον διεθνή μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στις 3 Απριλίου του 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της SPORTEXPO-MARATHON 2016 και σε συνεργασία με τον διεθνή μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», θα γίνεται η παραλαβή του εξοπλισμού των δρομέων και η διενέργεια των εγγραφών συμμετοχής.

Τέλος, η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Be Best, η οποία διοργανώνει την έκθεση Marathon Expo στην Αθήνα.